Home » Dating med beslutsamhet

Dating med beslutsamhet

Många människor börjar säkert använda sig av online dating som en del av deras nyårslöften, och andra tillfällen då de bestämt sig att saker i livet måste ändras eller ske. En hel del vill nog inte erkänna det men mätningar visar att just runt nyår sker ett uppsving i antal registrerade profiler på sidor där man söker långvariga förhållanden, eller endast tillfälliga intima möten där de senare kan vara minst lika viktiga för ett lyckligt liv.

 

Ser man till de vanligaste löften människor ger sig själva brukar träning ligga i topp. Att få bättre kondition eller slipa bort några överflödiga kilon på kroppen. Men i många fall är nog det här med träning ett delmoment, där man vill se bättre ut för att kunna vara framgångsrikare i sina ambitioner med online dating. Särskilt på en sida såsom denna ni kan se här, där en vältrimmad kropp verkligen lockar intresserade.

 

Föreställa sig målet och nå det

Alla vi vet att en hälsosam kropp är attraktivare än en förslappad och misskött. Vill man attrahera personer som är fräscha bör man vara det själv. Vill man attrahera atletiska personer bör man göra allt för att själv hålla sig i form. Det är inte sällan man ser detta som ett kriterium i profiler på datingsidor, där individer beskriver vem de söker.

 

Därför är det garanterat så att man kommer ha större möjlighet få till det med någon om man själv är vältränad, eller åtminstone tränar regelbundet och visar att man har det som en målsättning.

 

I ett hypotetiskt scenario, om man vill förändra sitt liv och ett av de största målen är just att komma i form kan man alltid börja med vilken träning som passar bäst. Kanske är det på gym, där det inte längre går att skylla på egna arbetstider eller andra åtagande som gör att det är svårt komma till på grund av öppettider. Det finns obemannade gym idag öppna dygnet runt. Kanske är det regelbunden simning, en av de nyttigaste träningsformer som finns. Kanske löpning, tur på cykel eller snabba promenader. Det spelar egentligen ingen roll för all form av träning kommer dels ge en sundare kropp, dels kommer det öka självkänslan, och det i sin tur kommer öka möjligheterna på datingscenen.

 

Med detta som mål blir det mycket enklare att motivera sig.

 

Vinsten är dubbel

 

Säg att man nu till slut fullföljer sitt löfte om allt. Även då man börjar tappa något kilo här, bygger på sig lite muskler där, då kommer man må mycket bättre och då detta sker mår man bättre med sig själv vilket höjer självförtroendet. Nog så viktigt om det legat i botten innan. För med ökat självförtroende ökar även övertygelsen att man är attraktiv för andra. Det har gjorts undersökningar vilka visar att också den minsta nivå av disciplin eller vana kan ha väldigt stor betydelse, redan innan man uppnått sitt slutmål.

 

Om resultatet blir att man till slut träffar någon för längre förhållande eller får till det ofta bara för en natt, ja då har man verkligen vunnit dubbelt.