Home » Ekologisk tobak och hela tobaksblad

Ekologisk tobak och hela tobaksblad

Din nya återförsäljare av bättre tobak är här. Med finare tobak blir livet ännu lite bättre, vilket kan kännas lika väl under ljumna sommarkvällar och kyliga vintrar i fjället. Tänk då att tända upp en cigarett eller härligt fylld pipa som doftar lika väl som det smakar för dina smaklökar. Visst är det livet när man känner hur fin tobaken är, och dessutom kan tala om vart den är odlad och hur den processats ända fram till din gom. Inte är en sådan upplevelse så vanlig idag, utan majoriteten står fast vid vanor så som paket med cigaretter från stora märken och massproducerad tobak. Men ändå finns det de där, lika återhållsamma som Snusmumriken, som röker sin tobak av bättre kvalitet och därmed ser livet från ett litet annorlunda perspektiv. Tänk en sådan dag, och ett sådant liv! Inte är det något man tackar nej till, nej!

 

Stora beställningar av tobak kilovis

Ska du ha ett, två, tre, fyra eller ännu fler kilo tobak så räcker det långt. Bättre tobak håller sig dessutom bra längre, så du behöver inte oroa dig för att det torkar ut som de som redan röker egenrullade cigaretter känner till. Nej, här håller sig tobaken fräsch längre, och ännu bättre håller sig råtobak fräsch och aromatisk över längre tid. Robust skulle vissa säga. Andra skulle lägga märke till en fuktigare smak där kådans egenskaper kommer fram, och därefter en hel symfoni av färger och former som du inte lagt märke till förut. Inte blir det bara fräschare. Det blir roligare också! Samla polarna som också gillar att ta sig ett bloss för en kväll som luktar blossom. Under sommaren kommer ni inte behöva oroa er för myggen, och andrahandsrökarna uppskattar nog att det luktar bättre än kommersiell tobak. Orientalisk tobak kan falla många i smaken, och det kan populära men mycket fina producenter som Burley, Virginia och Kentucky göra lika väl. Satsa på bättre kvalitet och du förstår snabbt varför de gamla gubbarna rökt sin pipa sedan du varit ung och sett på.

 

Handla tobak på nätet

 

Inte behöver du bege dig till affären längre. Inte heller behöver du åka till exotiska länder för att köpa tobaken direkt från plantagen. Nu är det enkelt och mycket effektivt att handla tobak online därför att du kan få lika bra kvalitet som om du skulle rest till Sydamerika och handlat där. Lika färskt är det dessutom då man varsamt ser till att produkterna är i sin fulländning ända fram till dig som kund. Du kan bara luta dig tillbaka och vänta in ordern som tar några dagar efter att du lagt en beställning på nätet där du lika enkelt får en idé om hur tobaken skiljer sig mellan de olika sorterna. Lär dig ett eller annat om tobak, samtidigt som du får chansen att snart praktisera de olika sorterna och finna en favorit. När du ändå är igång kan det vara en god idé att köpa till dig själv eller en vän som gåva, för dyrt är det inte heller när vi ändå talar om kilon.