Home » Företagsreklam på godis

Företagsreklam på godis

Det finns många sätt att göra reklam för sitt företag på. Man kan använda sig av till exempel radio, tv eller reklamskyltar på olika välbesökta platser. Dessa alternativ är dock tyvärr dock riktigt dyra i längden. Det är heller inte alltid de hjälper. Men det finns billigare alternativ som man kan använda sig av om man vill kunna nå ut till fler kunder. Ett av dem är reklamkarameller.

Reklamkarameller – Vad är det egentligen?

Har du aldrig hört talas om reklamkarameller tidigare? Reklamkarameller är en mycket populär typ av reklamgodis. Karamellerna kan fås med till exempel ditt företags logotyp eller slogan. Det finns många olika typer av reklamkarameller, som till exempel hårda gourmetkarameller eller mjuka kolor.

Oavsett vilken typ av karamell man väljer, kommer de inpackade i fina förpackningar med valfritt tryck på. Det är här man verkligen kan få släppa lös sin kreativitet. Att designa sina egna unika reklamkarameller kan faktiskt vara riktigt roligt.

 

Ta med dem på evenemang

Man kan använda sina reklamkarameller vid olika arrangemang. Det kan vara när du och ditt företag besöker olika konferenser, mässor eller andra event. Det kan vara stora som små arrangemang. Reklamkarameller är alltid uppskattade.

Varför är det så populärt?

Reklamkarameller och annat reklamgodis är mycket uppskattat hos kunder, då de allra flesta älskar godis och snacks. Om det är helt gratis är det ju såklart ännu bättre. Ingen tackar ju nej till lite gratis gott.

 

Samtidigt som dina kunder får gratis godis och snacks, får du en riktig chans att starta konversationer med nya människor. Du får en chans att visa dem varför de ska välja just dig och ditt företag. Du får tid till att berätta om de tjänster du eller ni har att erbjuda och varför ni är bäst på det ni gör. Både du och din potentiella kund vinner alltså på det i slutändan.

Ett billigt reklamalternativ

En annan av de många fördelarna med reklamkarameller är att det är ett mycket billigt reklamalternativ jämfört med till exempel tv-reklam eller reklamskyltar. Men om det är så billigt, betyder det då inte att kvaliteten är låg? Nej, det gör det faktiskt inte. Många av företagen som tillverkar reklamkarameller använder sig av varor av riktigt hög kvalitet. De pressar sedan priserna så långt de kan så att du som företagare ska kunna få ett välsmakande reklamgodis av allra högsta kvalitet, men till ett rimligt pris.

Det är alltså en riktigt bra affär för de allra flesta företag som vill kunna nå ut till fler kunder.

Andra typer av reklamgodis

Är karameller eller kolor kanske inget för dig och ditt företag? Misströsta inte. Det finns nämligen mycket mer än bara de två alternativen. Utöver karameller och kolor, hittar du även choklad, klubbor, tuggummin, pastiller och andra typer av godis och snacks som kan fås med din logotyp.

Det finns något för alla företag och firmor. Det gäller bara att leta upp det alternativ som passar just sitt eget företag bäst. Med en så stor marknad som finns i dag, är det superenkelt att hitta det perfekta reklamgodiset.