Home » Köp din konst online på Gallery Mynewart.se

Köp din konst online på Gallery Mynewart.se

När det gäller inredningen i ett hem spel konst på väggarna en stor roll. Det är svårt att bortse från konsten, om du vill slutföra inredningen.

Vad är konst då? Ja, detta är ett vitt begrepp och kan i sig vara många olika saker. Den mest använda formen av konst när det gäller bostaden väggarna är målningar och tavlor. Skillnaden i målningar och tavlor är att målningarna är helt unik i att de är handmålade, medan tavlorna i grunden ut i X-antal kopior. Båda är dock deras rättelse inom konstvärlden, och båda kan användas för att dekorera hemmet.

Vad man ska välja för sina väggar är i sig en subjektiv val. Det beror främst på vad du själv känner passar i ens inredning.

Du kan dock ha nytta av båda delarna och placera dem där, vilket känns bäst.

En stor och abstrakt målning kommer till exempel ser riktigt bra ut på en stor vägg, som vissa färgstarka målningar skapar en fin kontrast till ett rum som är mycket färglös.

tavlor, såsom grafik eller minimalistiska tavlor, kommer dock att göra mycket bra i ett rum där du verkligen vill elegant och minimalistiska utseende. Det kan till exempel vara en strömlinjeformad kök.

 

Konst behöver inte kosta en förmögenhet

De flesta tyvärr en squiggle att skjuta upp konst på väggarna under en lång tid. Dels för att det kan vara svårt att hitta något som du tycker är snyggt, dels konst kan vara ett dyrt nöje.

Konst behöver inte förstöra dig. Oavsett om det är målningar eller tavlor, är det faktiskt möjligt att utrusta sitt hem med dem utan att ha den stora checkhäfte.

Online galleri Mynewart.se har gjort det vårt uppdrag att erbjuda konst till svenska hem till priser som alla kan delta. Galleriet, som har en stor samling av huvudsakligen abstrakta och färgstarka målningar, grafik och minimalistiska tavlor och fotokonst, motsatte sig traditionella gallerier prissatta sin konst till ganska förmånliga priser.

Anledningen till att priserna är så låga, delvis beroende på galleriet samarbetar med utländska up-coming artister. Dessutom galleriet bara att hitta på webben, vilket innebär att det inte finns några stora kostnader för lokaler, personal och mycket mer. Detta innebär att priset kan pressas långt ned, många svenskar har gynnats.

Galleriet bildades i början av 2016 och har snabbt positionerat sig som en av Danmark och snart Sveriges största gallerier på webben med ett stort urval av intressant konst – och det finns hela tiden mer och nytt för. Du kan besöka den danska grenen genom att klicka på följande länk: Mynewart.dk

Om du har varit frestad av den här artikeln kan du besöka galleriet Mynewart.se och utforska det stora utbudet av konst genom att klicka HÄR.