Home » Raggningsrepliker när de är som bäst, eller värst

Raggningsrepliker när de är som bäst, eller värst

Kul kan det vara att erinra de där tillfällen då en desperat barbesökare slingrat sig emot dig i dina ögons periferi, och plötsligt står där, kanske svettandes, och slänger ur sig ett vulgärt skämt. Du kanske minns att du skrattade, åt honom eller henne. Kanske skrattade ni tillsammans och det blev en kväll ändå. Raggningsrepliker har inte det bästa ryktet, men faktum är att det nog är för det bättre och precis av den anledning som de faktiskt funkar. Just det där, skrattet åt själva situationen, är något som avväpnar även den svåraste i fiskstimmet. Och tillsammans kan ni leva lyckliga i alla era dagar. Men hur börjar man då?

 

Raggningsskola, lektion 1.

 

Till att börja med, se till att klicka här och läs mer om många raggningsrepliker. Se till att plugga dig in på baserna i klassiskt raggande. Studera dina omgivningar, och framförallt dina byten. Testa dig fram. Känns det svårt? Ja, Casanova gjorde inte sig sitt rykte på en dag, och inte lär du heller göra det. Men att läsa några klassiker kan göra dig gott även om du vill dra en replik på ett ironiskt såväl som på ett seriöst sätt. Strategisk kommunikation är ett annat begrepp som kan appliceras på studier i raggning. Sätt upp tydliga mål, och gör därefter en plan på hur du når ditt. Självklart ska du kunna göra detta i ditt huvud, och snabbt och effektivt för att ju verka naturlig. Lär dig att automatisera raggningen. Replikerna ska skjutas ur höften.

 

Raggningsskola, lektion 2.

 

När du övat tillräckligt noga inför spegeln och dina katter som mest ligger och sover, är det dags att stänka på dig lite Eau du Cologne och ge dig ut i världen. Kanske kan även en annan sorts stänk göra dig lite lättare till mods. Tänk på att ett lyckat ragg ligger i självförtroendet, och om inte det – ett erkännande av bristen på det. Det är ingen mening att låtsas vara självsäker. Du kommer inte komma i hamn med det. Tänk på något roligt om det skulle bli jobbigt. Du kan exempelvis berätta om denna smått löjliga site där du visserligen läst om hur man raggar effektivt, och att du nu var tvungen att testa då du sällan sett en sådan blomma i öken som hon, eller han.

 

Examen. DU är nu redo att släppa de där raggningsreplikerna

 

Från kexet, till raggningsrepliker med tekniska referenser. Ja världen speglas även i raggningsrepliker från idag. Se här en samling av nya och gamla repliker som även får träden på fall. Se till att skaka om den andra, antingen i skratt eller avsky. Det finns trots allt något som heter Stockholm syndrom. Du är nu redo att börja flirta, så ge dig ut och tråla så gott det bara går. Tjejer har i detta fall möjligheten att vara ännu mer ironiska. Det bådar definitivt för en utmärkt kväll – men i vems sällskap? Kanske har du med denna samling chansen att snärja en hel flock för en kväll.