Home » Vinställ för förvaring av vin

Vinställ för förvaring av vin

Det kommer säkerligen inte som en överraskning att höra hur omvärlden älskar ett gott vin. Vare sig det är en elegant tillställning eller enbart en middag med familjen finns det ingen som kan förneka att ett fint vin gör allting bättre. Det är dock av yttersta vikt att man förvarar vinet på bästa sätt så att smaken bevaras efter dess att vinet har öppnats. För att möjliggöra perfekt förvaring är man i behov av vissa produkter som ser till så att vinet håller rätt temperatur och har en säker plats att stå på. Om man vill finna alla de mest nödvändiga vinprodukterna på samma ställe bör man besöka webbutiken Wine And Barrels.

 

Sortimentet hos Wine And Barrels

 

Vare sig man är på jakt efter eleganta vinställ eller ett vinkylskåp är det nästintill en garanti att Wine And Barrels har vad man letar efter. Tack vare deras breda sortiment kan man välja mellan ett stort antal olika vinställ och vinkylskåp beroende på ens behov. Om man exempelvis ofta köper ett relativt stort antal flaskor på samma gång kan det vara läge att investera i ett stort vinställ där fler flaskor får plats. Samtidigt måste man dock självfallet även ha rummets storlek i åtanke och vad som ser bäst ut. Hos Wine And Barrels finns det många olika färger att välja mellan så att ens vinställ eller vinkylskåp verkligen ger den rätta atmosfären till rummet.

 

Det är dock inte enbart vinställ och vinkylskåp som står på inköpslistan. Utbudet i webbutiken är mycket större än så och man finner hos Wine And Barrels ett stort antal andra produkter. För de som vill utsmycka sin bostad med lite kreativa och härliga möbler kan man alltid rikta sin blick mot Wine And Barrels vinmöbler. Bland dessa finna man tunnor där flaskor kan förvaras i, pallar formade som champagneproppar samt utomordentliga bord som verkligen kommer att imponera på gästerna.

 

Dessutom kan man räkna med att hitta de allra finaste vinglasen i flera olika märken för de som verkligen vill ha ett skinande objekt att hälla vinet i. När glasen sedan inte används kan man hänga upp dem i vinglashållarna- och varför inte köpa en kanna eller karaff för alla ens dryckesbehov. När man därefter har druckit klart och ska ställa tillbaka vinet i sitt vinställ eller vinkylskåp måste man se till så att de är igentäppta på ett ordentligt vis. Annars kan smaken tyvärr försvinna ut ur flaskan. Hos Wine And Barrels finner man proppar som verkligen utför jobbet på bästa sätt och ser till så att vinet fortfarande smakar fantastiskt nästa gång man dricker det.

 

Hur Wine And Barrels började

Jakob Dau var i full färd med att försöka hitta någon som skapade de allra finaste vinfaten till hans vingård på Langeland. Efter ett långt sökande fann han i Ungern och Frankrike ett tunnbinderi där vackra vinfat skapades i mängder. Det var efter denne händelse som Jakob Dau bestämde sig för att grunda Wineandbarrels.com år 2008. Därefter har sortimentet bara ökat mer och mer till den webbutik som den är idag. Det är sannerligen inte udda att kvaliteten är så hög som den är på Wine And Barrels. Jakob Dau själv besöker nämligen ofta leverantörerna för att se till så att kvaliteten inte dalar och att allt är på sin plats. Även innan Wine And Barrels grundades hade Jakob Dau ett stort intresse för vin och vintillverkning till den grad att han ansåg det en stor hobby. Tack vare detta har han samlat på sig stor kunskap som nu har överförts till Wine And Barrel för att driva en perfekt webbutik.

 

Ytterligare hjälp

 

För de som inte har alltför stor erfarenhet när det kommer till vin eller helt enkelt vill ta hjälp av en expert kan man alltid ta kontakt med Wine And Barrels kundtjänst via antingen mejl eller telefon under deras öppettider måndag – fredag mellan 08:00 och 16:30. Personalen hos Wine And Barrels har varit med länge och har lång erfarenhet av allting som har att göra med vin, förvaring och de många produkter som de erbjuder i deras webbutik. Man ska därför inte vara rädd för att ta kontakt med dem om man har några frågor eller funderingar.